Rolex Certified Pre-owned Gold Watch

ROLEX CERTIFIERING

Eftersom de är skapade för att hålla har Rolex-klockor ofta flera liv. Och eftersom de kan komma att bäras på nya handleder ger Rolex möjligheten att handla deras certifierade och garanterade Rolex Certified Pre-Owned-ur av officiella andrahands-återförsäljare.
Hands holding a Rolex watch for inspection

GARANTERAD ÄKTHET

Programmet Rolex Certified Pre-Owned garanterar äktheten hos begagnade Rolex-klockor vid tiden för vidareförsäljningen av en officiell återförsäljare som har det särskilda Rolex Certified Pre-Owned-märket. Det garanterar att klockorna åtnjuter samma kvalitetskriteriersom alla Rolex-produkter och drar fördel av kunnandet och professionalismen hos märkets världsomspännande nätverk av experter.

EN SYMBOL FÖR FÖRSTKLASSIGHET

Rolex Certified Pre-Owned-sigillet som medföljer din klocka garanterar dess status som certifierad begagnad Rolex-klocka. Denna exklusiva titel intygar dess äkthet och korrekta funktion, och åtföljs av en tvåårig internationell garanti.
Banner Image

TVÅÅRIG INTERNATIONELL ROLEX-GARANTI

Rolex Certified Pre-Owned-garantikort som medföljer klockan vid köpet bekräftar officiellt att klockan är äkta vid inköpsdatumet och garanterar dess felfria funktion under en period av två år från detta datum, i enlighet med garantimanualen.
Banner Image

EFTERSOM DE ÄR SKAPADE FÖR ATT HÅLLA HAR ROLEX-KLOCKOR OFTA FLERA LIV

Hands holding a Rolex watch for inspection

KÖPA EN ROLEX CERTIFIED PRE-OWNED-KLOCKA

Varje Rolex Certified Pre-Owned-klocka presenteras i en karakteristisk påse. Med uret medföljer Rolex Certified Pre-Owned-sigill, en tvåårig internationell garanti, ett servicehäfteoch ett garantihäfte.
Kontakta oss

VARJE KLOCKA ÄR CERTIFIERAD AV ROLEX OCH ÅTFÖLJS AV EN TVÅÅRIG INTERNATIONELL GARANTI

Fortsätt utforska
Tillagd i varukorgen