Event

Vi är störst i Norden på exklusiva smyckes- och klockevent med ett tjugotal events per år. Från stora multibrand events till mindre, personligare events med färre deltagare.

I oktober 2010 gick Watchout Event, det största multibrand-eventet i Skandinavien, av stapeln i Spegelsalen på Grand Hôtel i Stockholm. Vi hade 1000 unika besökare på plats under de två dagar som eventet pågick, de fick beskåda flera världspremiärer av nya modeller från de varumärken som ställde ut; Rolex, Audemars Piguet, Breguet, Chopard, Jaeger-LeCoultre, IWC, Tudor, Panerai och Ulysse Nardin.

Vi håller även i event med representanter på plats från våra olika varumärken, där de presenterar nyheter och kommande modeller på marknaden. Märken som vi gjort detta med är bland annat Audemars Piguet, Cartier och den danska smyckedesignern Ole Lynggaard.

Våra minsta event handlar ofta om att vi ordnar så att våra kunder fått följa med till Schweiz för att besöka en fabrik av specifikt varumärke. De får då se hur tillverkningsprocessen går till och får en känsla av hantverket bakom produkten. Våra olika event är unika upplevelser passar alla som gillar Haute Horlogerie, exklusiva klockor och smycken.

© Copyright Nymans Ur 2020. All rights reserved.